10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë

Në bazë të një ankete të realizuar nga Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane, ne ju njohim me 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë. Sa prej tyre keni lexuar ju dhe a mendoni se këta libra e meritojnë të jenë në këtë listë, e vlerësoni vetë.

Në bazë të anketës 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë janë:

Gjuetari i balonave-Khaled Hosseini
Harry Potter-J. K. Roëling
I huaji-Albert Camus
Alkumisti-Paolo Coelho
Kodi i da Vinçit-Dan Broën
Princesha-Jena Sasson
Harku triumfit-Erich Maria Remarque
1000 diej vezullues-Khaled Hosseini
Kur qau Niçja-Irvin D. Yalom
Lufta dhe Paqja-Leo Tlstoy.

Shkruar Nga
More from Revista User

Papa Françesku: Trump të udhëhiqet nga vlerat etike dhe të kujdeset për të varfrit

Papa Françesku e ka ftuar sot presidentin e Amerikës, Donald Trump që...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.