10 rregullat e suksesitsuccess

Jeta ka baticat dhe zbaticat e saja, secili njeri në botë përballet me problem. Por ka disa gjëra që çdonjëri nga ne duhet t’i ketë parasysh kur vie puna tek suksesi.

Pa marrë parasysh nëse je një pastrues, apo shef i një kompanie të madhe, 15 vjeç apo pensioner, grua apo burrë, i martuar apo beqar, rregullat për sukses janë të njejta.

1. Përmirëso sjelljen tënde

2. Eksploro mundësitë!

3. Ushtro mendjen tënde!

4. Investo në vete!

5. Rrit shërbimin tënd

6. Bëhu i pazëvendësueshëm

7. Mos i ndiq ndjekësit

8. Trajto konsumatorët mire

9. Mësoni si të zgjidhni problemet

10. Ne bëhemi ajo për të cilën mendojmë.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Shpërthimi në Fast-food trondit banorët t e pallatit tek 21 dhjetori

Një shpërthim i fuqishëm u dësgjua sot në orët e parë të...
Read More