13 Presidentët Amerikanë që takuan Mbretëreshën Elizabeth

Presidenti amerikan Barack Obama gjatë ditës së sotme ka vizituar Britaninë e Madhe, e cila festoi ditëlindjen e 90-të të mbretëreshës Elizabeth.

Obama i ka uruar mbretëreshës jetën sa më të gjatë, ndërsa ajo ka nënshkruar këtë vizitë në librin e mysafirëve.

Agjencia e lajmeve “abcnews” ka publikuar një seri fotosh të cilat tregojnë takimet ndër vite mes presidentëve amerikanë dhe mbretëreshës Elizabeth.

22 prill 2016, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Barack Obama

GTY_queen_with_obama_mm_160421_12x5_1600-1

19 nëntor 2003 mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti George W. Bush

Screenshot_6-15-700x630

14 dhjetor 2000, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Bill Clinton

Screenshot_7-12-700x459

Në vitin 1991, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti George Bush

Screenshot_8-8-700x449

14 qershor 1989, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Ronald Reagan

Screenshot_9-9-700x575

8 qershor 1982, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Ronald Reagan

Screenshot_10-11-700x503

1 maj 1977, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Jimmy Carter

Screenshot_11-7-700x444

17 korrik 1976 mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Gerald Ford

Screenshot_12-6-700x496

3 tetor 1970 mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Richard Nixon

Screenshot_13-3-700x468

5 qershor 1961, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti John Kennedy

Screenshot_2-33-700x495

21 tetor 1957, mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Herbert Hoover

Screenshot_3-24-700x409

29 gusht 1959, mbretëresha Elizabeth II dhe Presidentin Ajzenhauer

Screenshot_4-21-700x525

Mbretëresha Elizabeth II dhe presidenti Harry S. Truman

Screenshot_5-18-700x472

Shkruar Nga
More from Revista User

Sa vite diferencë duhet të keni me partnerin për një martesë të lumtur?!

“Dhjetë vjet e pesë muaj ekzaktësisht”, diferenca ideale në moshë midis një...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.