25 Qershori – Shkollat qendra votimi, MAS ndryshon datën e provimeve me zgjedhjeprovimi-i-matures

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka dhënë urdhër për ndryshimin e datës së provimeve me zgjedhje. Provimi i parashikuar në datën 24 qershor do të zhvillohet në 23 qershor.

Ky ndryshim bëhet për efekt të mbajtjes së zgjedhjeve në 25 qershor, pasi shumica e qendrave të votimit janë nëpër shkolla.

Në urdhërin e Ministrisë së Arsimit sqarohet se sipas ligjit Qendrat e Votimit duhet të jenë gati 24 orë përpara procesit zgjedhor.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Irakianët hapin front të ri për të rimarrë Mosulin

Forcat e armatosura irakiane thonë se kanë hapur një front të ri...
Read More