25 vendet më të lumtura në botëInstituti Legatum publikoi Indeksin e Prosperitetit të këtij viti, i cili siguron njohuri për formimin dhe ndryshimin e begatisë botërore.

Ky hulumtim i madh ka treguar se prosperiteti global në përgjithësi është në rritje dhe vendet ku mirëqenia është më e ndjeshme janë:

25. Portugalia

24. Malta

23. Hong Kongu

22. Japonia

21. Spanja

20. Sllovenia

19. Singapori

18. Franca

17. SHBA

16. Belgjika

15. Austria

14. Islanda

13. Irlanda

12. Luksemburgu

11. Gjermania

10. Britania e Madhe

9. Danimarka

8. Suedia

7. Holanda

6. Australia

5. Kanada

4. Zvicra

3. Finlanda

2. Norvegjia

1. Zelanda e Re

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Elbasan – Fëmijët në situatë rruge, bashkia identifikon 48 raste

Bashkia e Elbasanit ka identifikuar 48 raste fëmijësh në situatë rruge, me...
Read More