5 fakte interesante për karakterin e femrave që të gjithë duhet t’i dinë

Femrat mund të jenë qenie shumë interesante sidomos tani që ekziston një klishe për pamundësinë e të kuptuarit të tyre. Mund të mendoni edhe se lidhja mes trupit të një femre dhe një mashkulli ka vetëm ndryshime nga ata që duken pa mundim, por nuk është e vërtetë.

Femrat dhe meshkujt janë shumë të ndryshëm, prandaj po ju paraqesim 5 fakte interesante për trupin e femrës që e diferencojnë nga meshkujt.

  • Qafa e një femre është më fleksible se e meshkujve.
  • Femrat i besojnë meshkujve që i përqafojnë për më shumë se 15 sekonda.
  • Femrat janë më të mira në të bërin e dy ose më shumë punëve në të njëjtën kohë, kjo për shkak të mënyrës si funksionin truri i tyre.
  • Lidhja e mirë e trurit të femrës ndikon edhe në shqiptimin e fjalëve. Femrat mund të shqiptojnë 8.000 fjalë brenda një dite, ndërsa meshkujt vetëm 4.000.
  • Femrat e ndjejnë më shumë se meshkujt dhimbjen, por arrijnë ta kalojnë më lehtë se meshkujt për shkak të nivelit të lartë të estrogjenit.
Shkruar Nga
More from Redaksia

E njihni dot këngëtaren 14-vjeçe që këndonte në “Kënga Magjike 1”?

Festivali i muzikës shqiptare “Kënga Magjike” ka ngritur për herë të parë...
Read More