5 rregulla për një martesë më të mirë

Më poshtë janë 5 rregulla për një martesë më të mirë sipas një “burri perfekt” japonez. Ai quhet Kiyo Yamana dhe është 58 vjeç e bashkë me gruan e tij Kimi jetojnë një jetë të lumtur bashkëshortore prej 15 vjetësh. Të dy janë shndërruar në dy “këshillues martesash” dhe kanë krijuar organizatën e “bashkëshortëve perfektë” apo Japan Aisaika Organisation për të ndihmuar çiftet.

Rregulli i parë është të shkoni në shtëpi para orës 8.00 të mbrëmjes. Kjo pasi në Japoni burrat nuk kthehen kurrë në shtëpi para orës 10.00 të mbrëmjes. Gjithë kohën e tyre ia kushtojnë punës

Rregulli i dytë: Krijoni atmosferë relaksuese. “Duke e bërë këtë, ndiheni më mirë si çift”-thotë 58 vjeçari.

Rregulli i tretë: Thirreni gruan tuaj në emër

Rregulli i katërt: Shiheni gruan tuaj në sy. Shikimi në sy të ndihmon të zbusësh zemërimin dhe i bën të kuptojë që e do.

Rregulli i pestë: Dëgjoni ç’ka për të thënë. Dialogu është shumë i rëndësishëm në çift, ndaj dëgjojeni deri në fund bashkëshorten tuaj se ç’ka për të thënë.

Urojmë të funksionojnë edhe për ju!

Shkruar Nga
More from Revista User

Kryeministri islandez ka shitur asetet para krizës së 2008-tës

Kryeministri islandez, Bjarni Benediktsson, i përfshirë në Panama Papers, është i dyshuar...
Read More