50 thëniet më inspiruese që duhet ti dini

Lexoni 50 thëniet më inspiruese që janë thënë ndonjëherë:

Jeta duhet bërë për të lënë një impakt, jo për të bërë të ardhura-Kevin Kruse

Çfarëdo që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe besojë, mund ta arrijë-Napoleon Hill

Mos u përpiq të kesh sukses, por përpiqu të jesh një vlerë-Albert Einstein

Dy rrugë ndaheshin nga një dru, dhe unë zgjodha atë më pak të shkelurën. Kjo bëri diferencën-Robert Frost

Ia atribuoj suksesin këtij veprimi: Nuk pranoj apo bëj justifikime-Florence Nightingale

Ju nuk ja dilni në 100% mundësitë që nuk shfrytëzoni-Wayne Gretzky

Kam gabuar në 9000 gjuajtje në karrierën time. Kam humbur 300 ndeshje. 26 herë më është besuar gjuajtja e fundit dhe e kam gabuar. Kam dështuar mijëra herë në jetë. Dhe kjo është arsyeja pse arrita të kem sukses-Michael Jordan

Gjëja më e vështirë është vendimi për të vepruar, pjesa tjetër është thjesht këmbëngulje-Amelia Earhart

Çdo lëvizje më sjell më afër qëllimit tim-Babe Ruth

Përcaktimi i qëllimit është fillimi i arritjes-Clement Stone

Jeta nuk është të marrësh dhe të kesh, është të japësh dhe të jesh-Kevin Kruse

Jeta është ajo çka të ndodh ndërkohë që ti je i zënë duke bërë plane të tjera-John Lennon.

Ne bëhemi çfarë mendojmë-Earl Nightingale

20 vjet nga tani ne do të jemi më të zhgënjyer për gjërat që nuk bëmë, se sa nga gjërat që bëmë. Eksploro, ëndërro, zbulo-Mark Tuein

Jeta është 10% ajo që më ndodh mua, dhe 90% se si unë reagoj-Charles Suindoll

Mënyra më e zakonshme se si njerëzit i dorëzojnë fuqitë e tyre është se mendojnë se nuk kanë-Alice Walker

Mendja është gjithçka. Çfarë mendon bëhesh-Buda.

Koha më e mirë për të mbjellë një pemë është para 20 vitesh. Koha e dytë më e mirë është tani-Proverbë kineze

Një jetë e pakontrolluar nuk ja vlen të jetohet-Sokrati

80% e suksesit është të tregosh që vlen-Woody Allen

Jeta jote është e limituar, kështu që mos e shpenzo duke jetuar jetën e dikujt tjetër-Steve Jobs

Të fitosh nuk është gjithçka, por të duash të fitosh po-Vince Lombardi

Unë nuk jam produkt i rrethanave të mia. Jam produkt i vendimeve të mia –Stephen Covey

Çdo fëmijë është artist. Problemi është si të vazhdosh të mbetesh artist kur rritesh – Picasso

Nuk mund ta kalosh kurrë oqeanin nëse s’ke guxim të shohësh mbrapa që bregu nuk duket – Kristofor Kolombi.

Kam mësuar që njerëzit do ta harrojnë çfarë the, njerëzit do ta harrojnë çfarë bëre, por njerëzit nuk do ta harrojnë kurrë se si i bëre të ndihen – Maya Angelou.

Ose ti e bën ditën tënde ose dita të drejton ty – Jim Rohn

Për çdo gjë që mendon se mund të bësh ose çfarë nuk mund të bësh, ke të drejtë – Henry Ford

Dy ditët më të rëndësishme në jetën tënde janë kur lind dhe ditën që zbulon pse linde – Mark Tuein

Çfarëdo mendon të bësh, apo e ke ëndërr, filloje. Guximi ka gjenialitet, pushtet dhe magji brenda – Johann Volfgang von Goethe.

Hakmarrja më e mirë është suksesi masiv – Frank Sinatra

Njerëzit shpesh thonë se motivimi nuk zgjat. Dakord, por edhe fjalët e këqija nuk kanë rezultat, prandaj motivimi këshillohet të jetë i përditshëm-Zig Ziglar

Jeta zvogëlohet ose zgjerohet në proporcion të kurajos së dikujt-Anais Nin

Nëse dëgjon brenda vetes një zë që thotë “nuk mund të pikturosh”, atëherë nuk mund të pikturosh-Vincent Van Gogh

Ka vetëm një mënyrë për të shmangur kriticizmin: mos bëj asgjë, mos thuaj asgjë dhe ji thjesht asgjë-Aristoteli

Kërko dhe do të të jepet, kërko dhe do të gjesh, trokit në dorë dhe do të të hapet-Jezusi

I vetmi person që është e thënë të bëhesh, është personi që vendos ti vetë të bëhesh-Ralph Valdo Emerson

Shko me besim drejt ëndrrave të tua. Jeto jetën që kishe imagjinuar-Henry David Thoreau

Kur të takoj Zotin në fund të jetës sime, shpresoj të mos më ketë ngelur asnjë pikë talent dhe t’i them, e përdora të gjithë atë që më dhe-Erma Bombeck

Më shumë se sa t’i vendosësh përgjegjësi një personi, është e mira t’i japësh besim për ta ndihmuar-Booker T Uashington

Shumë gjëra t’i kap syri, por ndiq ato që të kap zemra-Proverbë indiane

Beso që mundesh dhe je në gjysmë të rrugës-Theodore Roosvelt

Çdo gjë që ti kërkon është në anën tjetër të frikës-George Addair

Mund ta falim një fëmijë që është i frikësuar nga errësira, tragjedi e vërtetë është kur të rriturit kanë frikë nga drita-Platoni

Fillo aty ku je. Përdor atë që ke. Bëj atë që mundesh-Arthur Ashe

Kur isha 5 vjeç mamaja më thoshte që lumturia ishte kyçi i jetës. Kur shkoja në shkollë, më pyetën se çfarë doja të bëhesha kur të rritesha, shkruajta “të jem i lumtur”. Më thanë që nuk e kuptova pyetjen, dhe i thashë që ata nuk kuptonin jetën-John Lennon

Rrëzohu 7 herë, dhe ngrihu 8-Proverb japoneze

Kur një derë e lumturisë mbyllet, një tjetër hapet, por shikojmë aq shumë nga dera e mbyllur sa që nuk shohim atë që është hapur për ne-Helen Keller

Çdo gjë ka bukuri, por jo të gjithë kanë sy të shohin-Konfuci

Nëse e ëndërron, mund ta arrish-Zig Ziglar

Shkruar Nga
More from Revista User

Shqiptarët “pushtojnë” Europën, janë kampionë të azilit në Francë

Në Tiranë, si në Korçë apo në veri në Peshkopi, vështirë të...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.