8 shprehje frymëzuese për motivimfrymezim

1. Askush nuk do t’ju shtyjë asnjëherë përveç vetes tuaj.

2. Gjithmonë beso se diçka e mrekullueshme do t’ju ndodhë…

3. Asgjë nuk është e përjetshme në këtë jetë, përfshirë shqetësimet tuaja.

4. Të lësh diçka negative prapa krahëve nuk është e lehtë, por është e domosdoshme.

5. Mos e humb shpresën. Kurrë nuk dihet se çfarë të sjell e ardhmja.

6. Jeta është e vështirë, kjo dihet! Por edhe ti je i/e fortë.

7. Mos mendo më se çfarë shkon keq, por çfarë të ka shkuar mbarë.

8. Puno fort në heshtje dhe lër suksesin të bëjë zhurmë.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Arrestohet inspektori i repartit “Shqiponja”, dekonspironte veprimet e Policisë

Një inspektor i policisë është arrestuar pasi akuzohet për dekonspirim të veprimeve...
Read More