A është ky kali më i bukur në botë?Kuajt: Këto krijesa kaq të bukura!

Megjithatë Frederiku i Madh duket se është kali më i bukur në botë.

Hamshori Friesian e ka marrë emrin nga sundimtari prusian.

Ai ka mijëra ndjekës në median sociale dhe arsyeja është e lehtë të kuptohet.

Kali jeton në SHBA.

The mane attraction: Frederik The Great is a breathtakingly beautiful Friesian stallion from the United StatesFabulous Friesian: The horse's lustrous mane and shiny coat have won him over a legion of admirers Mirror mirror on the wall: Frederik is said to be the fairest of them all, with many dubbing him the world's most handsome horseStunning stallion: Frederik is as photogenic as he is handsome Drawing comparisons: 'It's like someone crossed a horse with the hunky lead from a romance novel,' Boredom Therapy wrote

loading...
Shkruar Nga
More from revista mapo

Fishta apo Molieri?! I ligu për mend në gjuhën e Bashës

Në vitet ’20, “I sëmuri për mend” i Molierit u rishkrua nga...
Read More