A mund t’ju bien flokët nga përdorimi i tharësit të flokëve

Nëse vërtet jeni të brengosur për rënien e flokëve, gjëja më e mirë që mund të bëni është të shmangni stilimin artificial.

Qoftë kjo aplikimi i produkteve të ndryshme, përdorimi i hekurave për flokë apo përdorimi i tharësve të flokëve.

Tharësit e flokëve nuk e shkaktojnë rënien e flokëve e as parandalimin e rritjes së flokëve. Sidoqoftë, tharësit e flokëve mund të shkaktojnë dëme nëse jeni duke përdorur nxehtësi të madhe apo jeni duke e mbajtur për një kohë të gjatë nxehtësinë në rrënjët e flokëve.

Tharësin e flokëve duhet ta mbani tërë kohën në lëvizje në mënyrë që të shpërndahet nxehtësia.

Nxehtësia e madhe mund të ndikojë që rrënjët e flokëve të vdesin, ndërsa me kohën flokët nuk do të rriten nëse rrënja ka vdekur.

Gjithashtu duhet të keni parasysh se nuk është nevoja ta përdorni tharësin e flokëve çdo ditë, e as shamponin.

Megjithatë, një këshillë që duhet ta aplikoni është që ta kontrolloni nxehtësinë e tharësit të flokëve. Mos e përdorni tharësin e flokëve në nxehtësi maksimale, por me nxehtësi më të vogël në mënyrë që të parandalohen dëmet.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ja përse burrat “nuk dëgjojnë” dhe gratë “s’lexojnë dot hartat”

Është provuar, gratë dhe burrat e kanë trurin të ndryshëm Ata të...
Read More