Agjencive qeveritare në SHBA u ndalohet përdorimi i produkteve KasperskyAdministrata e presidentit amerikan Donald Trampa ka urdhëruar agjencitë qeveritare në vend që të heqin produktet “Kaspersky” nga sistemet e tyre të informacionit, duke deklaruar se janë të shqetësuar, pasi kompania që merret me sigurinë kibernetike, selia e të cilës është në Moskë, është subjekt i ndikimit nga Kremlini.

Departamenti Amerikan i Sigurisë Kombëtare lëshoi një direktivë për agjencitë, ku i urdhëruan të identifikojnë produktet e brendit “Kaspersky” brenda sistemeve të tyre informative brenda 30 ditëve, të bëjnë plane për t’i hequr dhe ndërprerë përdorimin e produktit brenda 60 ditëve dhe brenda 90 ditëve të fillojnë për t’i realizuar këto plane, në mënyrë që të heqin dorë tërësisht nga përdorimi i tyre.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Me këto stile nuk do të gaboni: Dhjetë modele flokësh të cilat gjithmonë do të jenë në trend

Nuk është e lehtë të gjesh stilin ideal të flokëve, aq më...
Read More