Aksion në gjithë vendin/ 102 armë, mijëra fishekë, dhjetëra granata të dorëzuara për një javëarme

Gjatë kësaj jave në të gjithë vendin janë dorëzuar 102 armë zjarri, 1 pistoletë shenjëdhënëse, 37.187 fishekë, 186 granata, 101 ndezësa, 635 kapsolla detonatore dhe elektrike, 4 kallëpe tritol si dhe 51 krehëra.

Konkretisht në qarqet:
1-Shkodër
Gjatë ditëve të fundit dorëzohen nga banorët 18 armë zjarri, 13.815 fishekë, 18 krehëra, 36 granata, 4 kallëp tritoli, 10 kapsolla elektrikë konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Shkodër 5 armë, 240 fishekë, 5 krehëra. Në Komisariatin e Policisë Pukë, 2 armë zjarri, 13.470 fishekë, 13 krehëra, 36 granata, 4 kallëp tritoli dhe 10 kapsolla elektrikë. Në Komisariatin e Policisë Vau Dejes, 6 armë, 105 fishekë. Në Komisariatin Malësi e Madhe, 5 armë zjarri.

2-Dibër

Gjatë kësaj jave janë dorëzuar nga banorët: 17 armë zjarri, 1 pistoletë shenjëdhënëse, 3375 fishekë, 17 krehëra, 39 granata, 52 ndezësa. Konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Dibër, 10 armë zjarri, 3030 fishekë, 17 krehëra, 4 granata dhe 2 ndezësa. Në Komisariatin e Policisë Bulqizë, 6 armë zjarri, 1 pistoletë shenjëdhënëse, 345 fishekë, 15 granata, 10 ndezësa. Në Komisariatin e Policisë Mat, 1 armë zjarri, 20 granata dhe 40 ndezësa.

3-Vlorë
Në Drejtorinë Vendore të Policisë Kufitare dhe Migracionit Vlorë, janë dorëzuar: 14 armë zjarri, 55 granata difensive dhe ofensive, 15 arka me 11.000 fishekë, 20 copë ndezësa granatash, 7 krehëra dhe 625 kapsolla detonatore.

4-Korçë
Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar: 11 armë zjarri, 3970 fishekë, 21 granata dore, 1 ndezës granate. Konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Korçë, 6 armë zjarri dhe 100 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Pogradec 3 armë zjarri, 900 fishekë, 21 granata dore, 1 ndezës granatash. Në Komisariatin e Policisë Devoll, 1 armë zjarri dhe 1000 fishekë. Në Stacionin e Policisë Pustec dhe Shtikë: 1 armë zjarri dhe 1970 copë fishekë.

5-Tiranë
Dorëzohen 10 armë zjarri si dhe 750 fishekë.

6- Durrës
Gjatë ditëve të fundit në qarkun e Durrësit janë dorëzuar 8 armë zjarri dhe 1170 municione luftarake, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Durrës 3 armë zjarri, 2 krehëra dhe 900 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Krujë 5 armë zjarri. Në Komisariatin e Policisë Shijak 270 fishekë.

7-Fier
Gjatë ditëvë të fundit në Qarkun Fier janë dorëzuar 7 armë zjarri, 670 fishekë, 1 granatë dhe 9 krehëra, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Fier 3 armë zjarri. Në Komisariatin e Policisë Lushnje 1 armë, 640 fishekë, 1 granatë dhe 9 krehëra. Në Komisariatin e Policisë Patos 2 armë zjarri e 30 fishekë. Në Stacionin e Policise Roskovec 1 armë zjarri.

8-Kukës
Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 7 armë, 617 fishekë, 28 ndezësa dhe 30 granata, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Kukës janë dorëzuar 7 armë, 18 granata, 378 fishekë dhe 16 ndezësa. Në Komisariatin e Policisë Tropojë janë dorëzuar 1 armë, 12 granata, 12 ndezësa dhe 239 fishekë.

9-Elbasan
Gjatë ditëve të fundit në qarkun e Elbasanit janë dorëzuar 4 armë zjarri, 1420 fishekë dhe dy granata konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Gramsh janë dorëzuar 2 armë zjarri, në Komisariatin e Policisë Cërrik, 1 armë zjarri, 2 granata dhe 720 fishekë, në Stacionin e Policisë Prrenjas 1 armë zjarri dhe 700 fishekë.

10-Berat
Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 2 armë zjarri 270 fishekë dhe 2 granata, konkretisht: Në Berat 1 armë zjarri, në Kuçovë 1 armë zjarri, 270 fishekë dhe 2 granata.

11-Gjirokastër
Janë dorëzuar 2 armë zjarri dhe 70 fishekë.

12-Lezhë
Dorëzohen 2 armë zjarri si dhe 60 fishekë.

Policia e Shtetit vijon t’u bëjë thirrje të gjithë qytetarëve që mbajnë armë pa leje t’i dorëzojnë ato brenda afatit të amnistisë 30 Prill 2017.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Ç’të bësh kur dikush thotë “kam nevojë për më shumë hapësirë”?

Është një rrëfim i vjetër sa vetë koha: ti njeh dikë, kimia...
Read More