Ambasada gjermane në Tiranë: Si të studioni dhe punoni në Gjermani…

Ambasada gjermane në Tiranë gjatë ditës së sotme ka nxjerrë njoftimin e shumëpritur nga shumica e shqiptarëve. Bëhet fjalë për programin e bursave të vitit 2018.

Në faqen e saj në Facebook ambasada ka treguar kushtet që duhet të përmbushni për të shkruar për studime apo punë në Gjermani.

Njoftimi i ambasadës:

“++Programi i bursave të Ekonomisë Gjermane 2018++”

Studioni apo punoni në një profesion që lidhet me ekonominë? Keni dëshirë të kryeni një praktikë 3 deri 6 muaj në një kompani gjermane? – Atëherë aplikoni online nga data 1.10. deri 13.11.2017! Informacione të sakta mund të gjendi në faqen: www.stipendienprogramm.org 

 

Shkruar Nga
More from Redaksia

Universiteti Europian i Tiranës organizon SEC2U

Sipërmarrja po shihet gjithnjë e më shumë si një zgjedhje e vyer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.