Angeline Jolie dhe Brat Pitt në luftë për të fituar kujdestarinë e fëmijëve të tyre

Gati dy vite pasi që e ka dërguar kërkesën për divorc, çifti vazhdon të e kërkoj secili për vete kujdestarinë e fëmijëve të tyre.

Brad Pitt dhe Angelina Jolie vazhdojnë betejën legale për kujdestarinë e gjashtë fëmijëve të tyre.

Gati 20 muaj më vonë se kur Jolie ka bërë kërkesën e saj për divorc, aktorët nuk po arrijnë të bijnë dakord rreth kujdestarisë së fëmijëve transmeton Gazeta Express.

I nervozuar për shkak të limitacioneve që aktorja ia ka dhënë atij për të i parë fëmijët e tij, Brad Pitt i është dashur të i drejtohej gjykatës në mënyrë që Jolie të i jepte atij më shumë të drejtën për të i parë fëmijët e tij, përndryshe, do të e humbas kujdestarinë.

Tani më artistët kanë një problem tjetër, pasi që Angelina do që dy prej fëmijëve të saj të paraqiten në pjesën e dytë të Malefica por ish partneri I saj e ka kundërshtuar këtë leje.

Çifti e ka mbajtur një lidhje 12 vjeçare që nga koha e filmit të Mr dhe Mrs. Smith në vitin 2004, kur aktori ende ishte I martuar me Jennifer Aniston nga e cila është divorcuar në vitin 2005.

Pitt dhe Jolie janë martuar në vitin 2014 pasi që fëmijet e tyre ua kanë kërkuar këtë, por më vonë kanë deklaruar se do të ndahen.

Shkruar Nga
More from Redaksia

22 qytetet më të mëdha në botë, 100 vite më parë

Qytetet më të mëdha në botë kanë ndryshuar me kalimin e viteve....
Read More