Ankesat e qytetarëve për Zyrat e Regjistrimit, ministrja e Drejtësisë shkarkon 8 punonjës të Hipotekave

Pas ankesave të qytetarëve për shërbimet në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në disa qarqe të vendit, kanë vijuar edhe masat e para.

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, në një deklaratë për mediat, tha se janë shkarkuar 8 punonjës së Hipotekave, pasi janë kryer verifikime nisur nga ankesat e qytetarëve.

Ministrja Gjonaj tha se nga grupet e inspektimit u konstatuan probleme në disa Hipoteka të vendit.

“Nga grupet e inspektimit u konstatuan probleme në disa AZRPP. Probleme u konstatuan në Hipotekat në Fier, Elbasan, Shkodër, Tiranë dhe Korçë. U evidentuan zvarritje të procesit, shkelje të ndryshme”, u shpreh ministrja Gjonaj.

Shkruar Nga
More from Revista User

Raporti për sigurinë, ja ku renditet Shqipëria

Shqipëria konsiderohet një shtet me rreziqe të ulëta sa i përket fushës...
Read More