Arrestimet e kuksianëve: Zbulohen 14 shkeljet e policisë dhe prokurorisë!

Arrestimet e 23 kuksianëve për protestën në Rrugën e Kombit janë komplet me shkelje. Avokati i Popullit ka nxjerrë raportin përfundimtar për këtë rast, bashkë me rekomandimet që ka bërë për Policinë, Prokurorinë dhe Gjykatën.

Në dokumentin e siguruar nga “SYRI.net” thuhet se: ‘urdhërat e ndalimit të nxjerrë nga Prokuroria nuk përmbajnë asnjë arsyetim në lidhje me shkaqet që kanë çuar Prokurorinë në zbatimin në rastin konkret të një masë sigurie me privim lirie.

Nuk janë evidentuar nga ana e Prokurorisë dhe/ose Policisë veprimet konkrete të bëra midis tyre për të dokumentuar orën në të cilën i është kërkuar policisë zbatimi i këtyre urdhrave të ndalimit;

Nuk rezulton asnjë dokumentim në lidhje me grupet e ngarkuara nga ana e Policise për të ekzekutuar urdhrat e ndalimit dhe ose personin përgjegjës (veprimet janë kryer me urdhra verbale)’.

Më poshtë keni të plota shkeljet e institucioneve shtetërore:

auto_11524144840

auto_41524144879

auto_31524144866auto_21524144854
 
Shkruar Nga
More from Redaksia

Ish-ambasadori amerikan në Tiranë: Punojmë edhe me djallin nëse avancon interesat tona

  Shkarkimi i Sekretarit të Shtetit, Rex Tillerson ka shkaktuar shumë debat...
Read More