Arrestohen 3 burra të dhunshëm: dy persekutonin fëmijët, njëri nënën plakë

Një 39-vjeçar nga Peshkopia është arrestuar nga Policia për shkak të dhunës psikologjike dhe fizike ndaj bashkëshortes dhe fëmijëve të mitur. L. J, 39 vjeç, u prangos në banesë.

Një tjetër baba i dhunshëm u arrestua në Sarandë. Ai kishte në fokus vajzën e tij 15 – vjeçare, Xh.N. të cilën e dhunonte fizikisht dhe psikologjikisht.

Personi i tretë i arrestuar është një 57-vjeçar nga Vlora: Ai jetonte me nënën e ti, në lagjen ” 10 Korriku”, të cilën e fyente dhe e rrihte rregullisht. Gruaja e moshuar G.S. është 75 vjeçe.

Shkruar Nga
More from Revista User

Sekretet e jetëgjatësisë sipas 8 grave që kanë jetuar mbi një shekull

Nëse jeni në kërkim të burimit të rinisë e jetës së përjetshme,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.