Arta Marku në analizën e Krimeve të Rënda, dosja Tahiri…

Në kuadër të analizave të organeve të akuzës, sot pritet që Kryeprokurorja e përkoshme, Arta Marku të marrë pjesë në analizën vjetore të Prokurorisë për Krime të Renda si dhe të Apelit.

Analiza pritet të nisë rreth orës 13:00 dhe pas takimeve në disa rrethe dhe porosive që ka lënë Arta Marku, pritet që edhe në këto institucione të jenë të përfshira mesazhe të saj për godotjen e grupeve krimianle dhe korrupasionit të nivele te larta.

Nëse do të flitet për dosjen Tahiri e cila është në proces në Prokuroinë e Krimeve të Rënda, pritet të përfundojë takimi për të mësuar më shumë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Televizionet/ Përfundon dixhitalizmi tokësor në qarkun e Korçës

Pas qarkut të Beratit, tashmë dhe në atë të Korçës, Autoriteti i...
Read More