A po lind partia e depolitizuar?

Nga Klementin Mile Sot dëgjojmë gjithandej në hapësirën shqiptare për “hapjen e shkollës politike” të kësaj apo asaj partie, për rëndësinë e “financave partiake”,…

Shumë vonë Martin Schulz!

Nga Katharina Kroll Çfarë lëvizjesh marramendëse. Të mërkurën Martin Schulz u duk si fitues. Ai arriti maksimumin për partinë socialdemokrate në bisedimet për koalicionin…

Pranga dhe BE

Ankthi për hapjen e negociatave me BE-në dhe lëvizjet politike për t’i “mbushur mendjen” Europës. A do të ndikojnë arrestimet e fundit në vendimin…

Rrugëtimi që nuk resht

“Armëpushimi” është një rrëfim plot lirizëm dhe humor për ringirtjen e njeriut edhe pasi  ka qenë nën pushtetin e marrëzisë, nën hijen e një…