Bartja e telefonave të mençur në xhep ju dëmton

Bartja e telefonave të mençur në xhepin e pantallonave në ditët e sotme është një shprehi, veçanërisht për meshkujt.

Por sipas mbi 10 studimeve kjo është shumë e dëmshme, pasi dëmton spermën.

Emetimi i radioaktivitetit thuhet se dëmton ADN-në në spermë, shkruan Healthmen. Të nxehtit që lëshohet nga telefoni rrit temperaturën brenda skrotumit dhe frenon prodhimin e spermës në testikuj.

Kështu që ekspertet parapëlqejnë që të shmanget në maksimum bartja e telefonave të mençur nëpër xhepat e pantallonave.

Shkruar Nga
More from Revista User

Vlerësim për ‘Gjurmë shqiptare’; Gazetarit Marin Mema i jepet çmimi ‘Hasan Prishtina’

Gazetari i “Top Channel”, Marin Mema është nderuar me çmimin “Hasan Prishtina”...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.