BE do të padisë Irlandën për shkak të borxhit ndaj Apple

Bashkimi Evropian do të ngre padi në gjykatën në Luksemburg për shkak të rastit Apple.

Irlanda deri më tash nuk ka paguar tatimin dhe dënimin ndaj kompanisë, të cilin ia ka shqiptuar Komisioni Evropian në vlerë 13 miliardë euro.

BE ka vendosur për këtë hap pasi që Irlanda ka kaluar afatin e pagesës, i cili ka kaluar në fillim të këtij viti dhe ashtu sikurse janë duke u zhvilluar gjërat paratë nuk do të arrijnë në llogari edhe për gjashtë muaj.

Shkruar Nga
More from Revista User

I pamë të gjitha por jo ambientin festiv e luksoz të shtëpisë së Çiljeta Xhilagës

As ajo nuk i ka shpëtuar dekorimit të shtëpisë për festat e...
Read More