BE shqyrton reformimin e tatimeve për shkak të Google

Ministrat e Financave të Bashkimit Evropian duhet të bisedojnë për ndryshimin e rregullave për tatimin, në mënyrë që gjigantët teknologjikë si Google ose Facebook të obligohen për të paguar më shumë tatim në Evropë, shkruan në një dokument të BE-së.

Rregullatorët evropianë po bëhen gjithnjë e më të ashpër ndaj gjigantëve të teknologjisë amerikane, të cilët konsiderohet se po arrijnë fuqi të madhe dhe nën hetime të BE-së do të vendosen Amazon dhe Apple.

Shkruar Nga
More from Revista User

Aksioni për ujin, 900 subjekte private të kontrolluara, 15 të shoqëruar në Tiranë

Në të gjithë territorin e Bashkisë së Tiranës ka vijuar puna për...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.