Brenda bordellos më të madhe në Evropë

Këto foto janë shprepur në shtëpinë publike ‘Pascha’ në Gjermani.

4-1

Picture 1 of 25

Për momentin, kjo bordello mban rekord në Evropë sa i takon madhësisë.

Luksi dhe femrat në këtë shtëpi publike janë të panumërta.

Mjafton për të ecur në koridoret e ndërtesës dhe vendos se cila të pëlqen.

Shikoni fotot më mirë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Bashkëshorti i 12-vjeçares shtatzënë, u përpoq ta prezantonte atë si një 20 vjeçare

Një 12 vjeçare është çuar në martenitet nga bashkëshorti i saj pasi...
Read More