Britanikët më të depresionuarit në botë – problem papunësia

Njerëzit në Britani të Madhe janë ndër më të depresionuarit në botën e zhvilluar ndërsa ballafaqohen me probleme të tilla si pakënaqësia e punës, sipas renditjes së re ndërkombëtare.

Përqindjet më të mëdha të burrave dhe grave raportojnë vuajtje nga gjendja e dobësuar krahasuar me shumë vende të tjera.

Britania e Madhe renditet e shtata e përbashkët nga 25 vende për të rriturit që raportojnë se kanë depresion – më shumë se dyfishi i normave në vendet, përfshirë Poloninë, Italinë, Greqinë dhe Republikën Sllovake.

Shkruar Nga
More from Revista User

Bashkëpunëtorja e NSA: Do ta djeg Shtëpinë e Bardhë

Prokuroria amerikane njoftoi se me rastin e arrestimit të bashkëpunëtores së Agjencisë...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.