Bunkeri që u ndërtua për “fundin e botës”

Këto foto tregojnë pamjet e një bunkeri bërthamor të braktisur prej vitesh. Ai u ndërtua në vitet e Luftës së Ftohtë në Sufolk, Britani e Madhe por në 1991 u braktis.

Bunkeri 1

Picture 1 of 5

Janë 1563 bunkerë të ndërtuan në të gjithë Britaninë pas tensioneve bërthamore mes SHBA-së dhe Rusisë.

I fshehur dhe larg në një fshat në Suffolk, kjo strukturë sot është e braktisur por po të zbresësh pak metra poshtë do të shohësh një pasqyrë interesante në “jetën” brenda një bunkeri të Luftës së Ftohtë.

Bunkeri u ruante nga vullnetarë të “Royal Observer Corps”.

Shkruar Nga
More from Revista User

“Nuk ka zgjidhje politike për sa kohë që Asadi është në pushtet”

Ambasadorja e Përhershme e SHBA-së në Organizatën e Kombeve të Bashkuara (OKB),...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.