Cardi B flet për dashurinë dhe lumturinë që nuk e kishte menduar …. 

Cardi B, reperja më e suksesshme e momentit, ka folur për herë të parë për lindjen e vajzës.

Ajo ka sjellë në jetë një vajzë tre muaj më parë, e megjithëse Cardi tani është në formë shumë të mirë, ka treguar tek Jimmy Kimmel se lindja është vërtetë një proces i rëndë.

“Vajza më ka shqyer vaginën, askush nuk më ka treguar se pas lindjes duhet të qepem”, është shprehur Cardi duke u ankuar se askush nuk i ka treguar më parë të vërtetat për lindjen.

Megjithatë, e pyetur nëse do të lindë përsëri, ajo ka pranuar se do të ketë 3 ose 4 fëmijë, pasi vajza Kulture i ka sjellë asaj dashurinë dhe lumturinë që nuk e kishte paramenduar se do të përjetonte.

 

loading...