Aktualitet

Aktualitet

52 shqiptarë do të riatdhesohen

Pas pak minutash pritet riatdhesimi i 52 shqiptarëve, të cilët qëndronin me dokumenta të parregullta në Belgjikë, Hollandë dhe Luksemburg. Shqiptarët pritet të mbërrijnë…