Bota

Bota

Bota


Evropa mpreh dhëmbët

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, shkaktoi stuhi në media kur tha se Evropa nuk mund të llogarisë më në Shtetet e Bashkuara dhe se duhet…

CLOSE
CLOSE

Bota


Evropa mpreh dhëmbët

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, shkaktoi stuhi në media kur tha se Evropa nuk mund të llogarisë më në Shtetet e Bashkuara dhe se duhet…