Dossier

Dossier

UET hap dyert për gjimnazet

  Maturantët nga “Sami Frashëri” dhe “Besnik Sykja” janë njohur nga afër me jetën studentore. Pasi kanë zhvilluar si çdo vit udhëtimin nëpër të…