Letrart

Letrart

Letrart


I parehatshmi, Gilman!

Vështrim mbi librin “Mendimi kritik i një qytetari” me autor Gilman Bakalli Nga Diana Kastrati Librin “Mendimi kritik i një qytetari” e etiketojmë menjëherë…

Shuhet shkrimtari Fatos Arapi

Ndahet nga jeta në moshën 89-vjeçare shkrimtari i njohur Fatos Arapi. Të afërmit kanë bërë me dije me dije se ceremonia e varrimit bëhet…

Mjeshtri, mjeshtria dhe ne…

Një analizë e dy përkthimeve në shqip të Mjeshtri dhe Margarita nga Bulgakov nga Lili Bare dhe Aleksandër Kola Nga Oltion Kadaifçiu Mjeshtri dhe…

Letrart


I parehatshmi, Gilman!

Vështrim mbi librin “Mendimi kritik i një qytetari” me autor Gilman Bakalli Nga Diana Kastrati Librin “Mendimi kritik i një qytetari” e etiketojmë menjëherë…

Shuhet shkrimtari Fatos Arapi

Ndahet nga jeta në moshën 89-vjeçare shkrimtari i njohur Fatos Arapi. Të afërmit kanë bërë me dije me dije se ceremonia e varrimit bëhet…

Mjeshtri, mjeshtria dhe ne…

Një analizë e dy përkthimeve në shqip të Mjeshtri dhe Margarita nga Bulgakov nga Lili Bare dhe Aleksandër Kola Nga Oltion Kadaifçiu Mjeshtri dhe…