Letrart

Letrart

Letrart


Heshtje më e rëndë se plumbi

Nga Bardhyl Ermini Përse nuk reagon enti kulturor Kult? Përse nuk reagojnë shkrimtarët pjesëmarrës në konkurrim?                         ( Mbi debatin e hapur për çmimin…

Kambanat e një skandali

Nga Shpëtim Doda (Rreth çmimit “Kult” për letërsinë 2018) Prej vitesh tashmë, të shndërruar, në jo pak raste, nga promovuese vlerash, prurjesh dhe arritjesh…

MAPO LETRARE/ Leximet e Mirelës

Lëvizja Kombëtare për Lexim/ Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro në një rrëfim mbi leximin… Kohët kur lexonte fshehurazi librat e ndaluar dhe sugjerimet për…

Letrart


Heshtje më e rëndë se plumbi

Nga Bardhyl Ermini Përse nuk reagon enti kulturor Kult? Përse nuk reagojnë shkrimtarët pjesëmarrës në konkurrim?                         ( Mbi debatin e hapur për çmimin…

Kambanat e një skandali

Nga Shpëtim Doda (Rreth çmimit “Kult” për letërsinë 2018) Prej vitesh tashmë, të shndërruar, në jo pak raste, nga promovuese vlerash, prurjesh dhe arritjesh…

MAPO LETRARE/ Leximet e Mirelës

Lëvizja Kombëtare për Lexim/ Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro në një rrëfim mbi leximin… Kohët kur lexonte fshehurazi librat e ndaluar dhe sugjerimet për…