Letrart

Letrart

Letrart


Mbishkrimet në tokën e Bazilikave

Debati/Bazilika e Ballshit, sipas studiuesve, ishte një ndërtesë kishtare, e cila nuk i përket antikitetit të vonë (ndërtesa kishtare paleokristiane) por ka gjasa, duke…

Havzi Nela, Pelegrini i Lirisë

Nga Ndue Dedaj Është data 10 gusht 2018. Drejt Kukësit kanë shtegtuar shkrimtarë të shumtë nga Tirana dhe rrethet. Pas një ndalese të shkurtër,…

CLOSE
CLOSE

Letrart


Mbishkrimet në tokën e Bazilikave

Debati/Bazilika e Ballshit, sipas studiuesve, ishte një ndërtesë kishtare, e cila nuk i përket antikitetit të vonë (ndërtesa kishtare paleokristiane) por ka gjasa, duke…

Havzi Nela, Pelegrini i Lirisë

Nga Ndue Dedaj Është data 10 gusht 2018. Drejt Kukësit kanë shtegtuar shkrimtarë të shumtë nga Tirana dhe rrethet. Pas një ndalese të shkurtër,…