Letrart

Letrart

Rrugëtimi që nuk resht

“Armëpushimi” është një rrëfim plot lirizëm dhe humor për ringirtjen e njeriut edhe pasi  ka qenë nën pushtetin e marrëzisë, nën hijen e një…