Letrart

Letrart

Letrart


Kur bëhet ngjarje Teatri

Një nga shfaqjet më të debatuara të Teatrit Kombëtar, “Equus” e Petter Shafer, shkruar dhe vënë në skenën londineze në vitet ’70 është vënë…

Letrart


Kur bëhet ngjarje Teatri

Një nga shfaqjet më të debatuara të Teatrit Kombëtar, “Equus” e Petter Shafer, shkruar dhe vënë në skenën londineze në vitet ’70 është vënë…