Mapo 33

Mapo 33

Mapo 33


Eugjen Merlika: Kthimi i Elenës

Eugjen Merlika në një rrëfim për të ëmën Elena Gjikën. Historia e një vajze italiane në Shqipërinë komuniste E vetmja rrugë e bukur që…

Darien Levani: Romani absolut nuk ekziston

Darien Levani është shkrimtar shqiptar që jeton në Itali. Bashkëpunëtor i “Albania News”, “Nazione Indiana”, “Prospettive”, “Cittá Metticcia”, “Gazeta” dhe “Shqiptari i Italisë”, Darieni…

CLOSE
CLOSE

Mapo 33


Eugjen Merlika: Kthimi i Elenës

Eugjen Merlika në një rrëfim për të ëmën Elena Gjikën. Historia e një vajze italiane në Shqipërinë komuniste E vetmja rrugë e bukur që…

Darien Levani: Romani absolut nuk ekziston

Darien Levani është shkrimtar shqiptar që jeton në Itali. Bashkëpunëtor i “Albania News”, “Nazione Indiana”, “Prospettive”, “Cittá Metticcia”, “Gazeta” dhe “Shqiptari i Italisë”, Darieni…