Mendime

Mendime

Mendime


Dashuria që mund urrejtjen…

Nga Esido Barkaj Ngjarjet e fundit mes Greqisë dhe Shqipërisë, kanë acaruar marrëdhëniet diplomatike mes dy vendeve. Duket se Tirana dhe Athina zyrtare kanë…

George H. W. Bush

Nga Massimo Gaggi NEW YORK 1966: presidenti Lyndon Johnson arrin në Houston për të mbështetur kandidatin demokrat të Texasit që kërkon t’i marrë vendin…

Mendime


Dashuria që mund urrejtjen…

Nga Esido Barkaj Ngjarjet e fundit mes Greqisë dhe Shqipërisë, kanë acaruar marrëdhëniet diplomatike mes dy vendeve. Duket se Tirana dhe Athina zyrtare kanë…

George H. W. Bush

Nga Massimo Gaggi NEW YORK 1966: presidenti Lyndon Johnson arrin në Houston për të mbështetur kandidatin demokrat të Texasit që kërkon t’i marrë vendin…