Mendime

Mendime

Mendime


Policia morale e Ramës

Nga Klementin Mile Nismat ligjore të qeverisë për të mbyllur lojërat e fatit dhe për të ndaluar alkoolin për minorenët janë dy akte ideologjikisht…

Mendimi kritik i Gilman Bakallit

Nga Dr. Gino Luka Megjithëse ka kaluar më shumë se një çerek shekulli, që nga rënia e regjimit komunist, Shqipëria konsiderohet akoma si një…

CLOSE
CLOSE

Mendime


Policia morale e Ramës

Nga Klementin Mile Nismat ligjore të qeverisë për të mbyllur lojërat e fatit dhe për të ndaluar alkoolin për minorenët janë dy akte ideologjikisht…

Mendimi kritik i Gilman Bakallit

Nga Dr. Gino Luka Megjithëse ka kaluar më shumë se një çerek shekulli, që nga rënia e regjimit komunist, Shqipëria konsiderohet akoma si një…