Mendime

Mendime

Edhe një fytyrë bosh flet

Nga Holta Heba* Shprehja e fytyrës në komunikim me të tjerët është një aspekt i komunikimit joverbal dhe një element që e ndihmon bashkëbiseduesin…

Pronarë- mercenarë- intelektualë

(Mbi ish-drejtorët Zheji e Lela dhe bastarditetin e Bushatit) Botuesi i Mediave Mapo, Henri Çili, iu përgjigjet ish-drejtorëve Zheji e Lela për ndryshimin e…

Talenti për të mos qenë..!

Nga Holta Heba* Të gjithë jemi të prirur të jemi të talentuar në fusha të ndryshme. Dikush është i talentuar për të gënjyer, dikush…

Po vjen Trump dhe një epokë e re!

Nga Ervis Iljazaj Dje, Kolegji i Zgjedhësve të Mëdhenj votoi pa asnjë surprizë për zgjedhjen e Donald Trump si Presidentin e Shteteve të Bashkuara…

Historia e njenës nga ato

Nga Mirela Milori* Dhuna është kthyer në një bashkudhëtare të jetës së shumëkujt në familjet shqiptare, duke prodhuar krime nga më të tmerrshmet. Milori…

Fjala dhe kuptimi që dua!

Nga Holta Heba* Fjala, mjeti që ka ndihmuar dhe ndihmon njeriun të zhvillohet. Për sa i përket rëndësisë së kuptimit që ajo mbart, mjafton…