Mendime

Mendime

Mendime


Rënia e fuqive perëndimore

Nga Manlio Graziano Globalizimi përfundoi në bankën e të akuzuarve, jo aq sepse zgjeroi hendekun mes më të pasurve dhe më të varfërve, por…

Në mbrojtje të Roger Scruton

Nga Toby Young, The Spectator Sapo të identifikohesh si i krahut të djathtë, ti je zhvendosur përtej argumenteve të zbehta, pati shkruar dikur Sir…

Mendime


Rënia e fuqive perëndimore

Nga Manlio Graziano Globalizimi përfundoi në bankën e të akuzuarve, jo aq sepse zgjeroi hendekun mes më të pasurve dhe më të varfërve, por…

Në mbrojtje të Roger Scruton

Nga Toby Young, The Spectator Sapo të identifikohesh si i krahut të djathtë, ti je zhvendosur përtej argumenteve të zbehta, pati shkruar dikur Sir…