Mendime

Mendime

Mendime


Xhisiela dhe përjetësimi i së keqes

Nga Klementin Mile Të gjithë nxituan ta gjykojnë Xhisiela Malokun: gazetarët, politikanët, aktivistët, qytetarët e thjeshtë. Është e kuptueshme që gazetarët patën interesin e…

Mendime


Xhisiela dhe përjetësimi i së keqes

Nga Klementin Mile Të gjithë nxituan ta gjykojnë Xhisiela Malokun: gazetarët, politikanët, aktivistët, qytetarët e thjeshtë. Është e kuptueshme që gazetarët patën interesin e…