Politicus

Politucus

Pyetjet e një ure

Nga Ascanio Celestini Mbi urën e Xhenovës, që u shemb, kam kaluar qindra herë. Nuk banoj në atë qytet, por shkoj të punoj çdo…

Ndeshja mes dy Sulltanëve

Nga Franco Venturini* Tërmeti financiar turk që po shkund Bursat dhe treguesit e këmbimeve (edhe tanët), po bëhet gjithnjë e më shumë politik që…

Pikëpyetjet e vetingut

Vihet në pikëpyetje puna e Kolegjit të Pavarur të Kualifikimit, pasi 25 % e vendimeve ankimohen në KPA. Standardet e dyfishta të vlerësimit thellohen…