Politicus

Politicus

Politucus


Si kuptohen Rama dhe Veliaj?

Gjatë konferencës së fundvitit të Kryeministrit Edi Rama nuk mbeti pa rënë në sy një deklaratë e tij që nisi si ironike, por la…

Presidenti META: NJERIU I VITIT 2018

“Me profilin e lartë politik prej politikani profesionist, i ka dhënë institucionit të Presidentit të Republikës një rol të ri ekuilibrues dhe garantues mes…

Politucus


Si kuptohen Rama dhe Veliaj?

Gjatë konferencës së fundvitit të Kryeministrit Edi Rama nuk mbeti pa rënë në sy një deklaratë e tij që nisi si ironike, por la…

Presidenti META: NJERIU I VITIT 2018

“Me profilin e lartë politik prej politikani profesionist, i ka dhënë institucionit të Presidentit të Republikës një rol të ri ekuilibrues dhe garantues mes…