Politicus

Politicus

Politucus


Vendimi që rrëzoi Arta Markun

Gjykata Administrative vendos rikthimin në Prokurorinë e Krimeve të Rënda të prokurorëve Besim Hajdarmataj dhe Olsion Çela, që ishin transferuar më parë me urdhër…

Dialogu

Nga Kadri Veseli Gjatë vitit që po lëmë pas, kemi humbur shumë kohë duke bërë me gisht drejt njëri-tjetrit për problemet dhe çështjet që…

Politucus


Vendimi që rrëzoi Arta Markun

Gjykata Administrative vendos rikthimin në Prokurorinë e Krimeve të Rënda të prokurorëve Besim Hajdarmataj dhe Olsion Çela, që ishin transferuar më parë me urdhër…

Dialogu

Nga Kadri Veseli Gjatë vitit që po lëmë pas, kemi humbur shumë kohë duke bërë me gisht drejt njëri-tjetrit për problemet dhe çështjet që…