Politicus

Politicus

Politucus


Nuk ka paqe brenda PS-së

Dorëheqja e mistershme e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe skenarët që e detyruan të dorëhiqet ose hiqet nga kryeministri. Pështjellimi në kampin qeverisës…

Politika Amorfe e Ramës

Nga Florian Çullhaj Fjalori i Shqipes së Sotme, fjalën Amorf e përkufizon në dy pika, përkatësisht; 1. Që nuk ka trajtë të përcaktuar e…

CLOSE
CLOSE

Politucus


Nuk ka paqe brenda PS-së

Dorëheqja e mistershme e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe skenarët që e detyruan të dorëhiqet ose hiqet nga kryeministri. Pështjellimi në kampin qeverisës…

Politika Amorfe e Ramës

Nga Florian Çullhaj Fjalori i Shqipes së Sotme, fjalën Amorf e përkufizon në dy pika, përkatësisht; 1. Që nuk ka trajtë të përcaktuar e…