Trending

Trending

Lamtumira në shtratin e vdekjes

Kjo foto kaq prekëse tregon momentin kur një burrë dhe bashkëshortja e tij i thonë lamtumirë njëri-tjetrit. Djali i tyre, Chris Minnini, ka postuar…