Çavushoglu: Në Evropë do të fillojnë luftërat fetareministri-i-puneve-te-jashtme-i-turqise-melvut-cavushoglu

Ministri i Punëve të Jashtme i Turqisë, Melvut Çavushoglu ka deklaruar se parashikon që në Evropë do të fillojnë luftëra fetare, transmeton AFP.

AI ka thënë se nuk ka dallime ndërmjet Partisë Liberale holandeze në pushtet dhe partisë “fashiste” të Gert Vilders.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

E pabesueshme, lajmi fantastik për Jeremy Meeks

Ky po që është lajm fantastik për Jeremy Meeks. Gruaja e modelit...
Read More