Çfarë duan meshkujt pas marrëdhënies intime?! 3 fiksimet që femrat duhet t’i dinë

Shpesh përqëndrohemi shumë të dëshirat e femrave, dhe dukjet se kështu lëmë pas ato të meshkujve. E dini se çfarë u pëlqen atyre të bëjnë menjëherë pas marrëdhënies?!

Të bëni dush së bashku
Pas marrëdhënieve seksuale, dëshira e meshkujve është që ju të bëni një dush me ata. Mos e refuzoni, por plotësojani këtë dëshirë.

T’i bëni masazh
Marrëdhëniet seksuale edhe pse të japin kënaqësi mund të jenë të lodhshme. Këshu që një masazh për partnerin tuaj, do e gëzonte atë pa masë.

Bëni komplimente
Edhe pse meshkujt ndryshe nga femrat nuk preferojnë shumë komplimentat, pas seksit ata i kanë të domosdoshme dy fjalë të mira nga ju.

Shkruar Nga
More from Revista User

Çfarë po ndodh në Tiranë? Policia ‘pushton’ rrugët të fshijë parrullat. Ja çfarë shkruhet

Historia përsëritet. Nuk është filmi “Lulekuqet mbi mure”, por jemi në Tiranën...
Read More