Çfarë po pretendon të bëjë Trump për murin me Meksikën?

muri

Trump do të vendosë panele diellore

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump u ka thënë përkrahësve se në murin e propozuar nga ai përgjatë kufirit me Meksikën mund të vendosen panele diellore.

Sipas Trump, panelet diellore do të siguronin energji të lirë dhe një mënyrë për të ndihmuar me kostot e murit, në mënyrë që edhe Meksika të paguajë më pak. Trump shtoi se shndërrimi i murit në një gjenerator elektriciteti ishte ideja e tij. Muri me Meksikën ishte një prej premtimeve elektorale të Trump, si edhe pagesa e tij nga Meksika, diçka për të cilën fqinji latin i Amerikës nuk humbet rast për të thënë se nuk do të paguajë as edhe një cent.

Shkruar Nga
More from Revista User

Sulmi në Libi: Arrin në 140 numri i të vdekurve

Raportet sugjerojnë se rreth 140 njerëz, përfshirë civilë, mund të kenë vdekur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.