Çfarë tregon forma e gishtit për karakterin e një personi

Sot do të ndalemi tek duart, të cilit përbëjnë edhe nyjen e parë të kontaktit me një njeri. Ndoshta shumë prej jush nuk i kushtojnë rëndësi gishtave, përveç momentit të lyerjes, por forma e tyre mund të tegojë shumë për karakterin e nje personi. Për më tepër lexoni shpjegimet e mëoposhtme:

A.Gishti i drejtë: Në përgjithësi jeni shumë elastik, i gatshëm për t’u përshtatur me çdokënd e çdo situatë. Jeni shumë i pavarur, vendoseni vetë për çdo gjë dhe nuk i stepeni pëgjegjësisë. Edhe pse nuk i shfaqni emocionet në publik, thellë brenda jush jeni i ndjeshëm dhe me zemër të madhe.

B.Gishti me majë: Një ndërn tiparet karakteristike të karakterit tuaj është të qenit besnik dhe i ndershëm. Personat që ju rrethojnë e dini që nuk do i tradhëtoni apo zhgënjenit kurrë. Përkushtimi dhe vendosmëria janë arma juaj më e fortë. Nqs i vini vetes një qëllim nuk ndaleni derisa ta realizoni. Keni frikë nga zhgënjimet dhe lëndimet.

C.Gishti me gunga: Personat që kanë gishta të tillë nuk pëlqejnë sfidat dhe rrallëherë dalin nga zona e tyre e komfortit. Dinë të respektojnë mendimet e të tjerëve dhe nuk shtiren nëse ka ndonjë gjë që nuk u pëlqen. Jeni të ndjshëm dhe mendoheni dy herë para se të lëndoni dikënd.

Shkruar Nga
More from Revista User

Godet me thikë moshatarin dhe 28 vjeçarin, arrestohet adoleshenti

Një adoleshent në Korçë ka tentuar ka goditur me thikë dy persona,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.